Ajándékötlet karácsonyra 1.

Kedvelt bejegyzések

8 hozzászólás

 1. piszke szerint:

  Na ezt a rohadtkutyázást meghallgattam volna :). És megnyugodtam volna, hogy nemcsak én mondok ilyeneket szegény ártatlan állatokra, akik az emberegyetlenhűtársa.

 2. Kriszta szerint:

  Asszed az úgy van, hogy te kitalálsz valamit, aztán a kutya csak elnézi? Szerintem baromi büszke volt magára, mikor felfedezte a dugi kaját :D Nagy huncut ez a Gombszem :)

 3. 74600 szerint:

  [piszke](#11036450) , rém szégyellem. A kis hibája egyébként az volt a dolognak, hogy az ordibálást ő nem hallotta, mert az emeletről történt és mire dúltan kirobogtam ő már a legeslegártatlanabb pofáját felöltve szerényen üldögélt az ajtóban, hogy akkor most már odabent megpihenne.

 4. 74600 szerint:

  [Kriszta](#11036550) , a talány a dologban, hogy amúgy ilyen kajához nem ereszkedik le (főtt rizs, tészta, zöldségek, phhhh) , plusz még oda felmászni nem egy egyszerű dolog, nem is értem, hogy tudott. Ilyenkor mindig eszembe jut, hogy biztos éhezik szegény, hát milyen gazdája van ennek…

 5. Mi madárbarát kert és macskabarát kert is vagyunk, történelmileg így alakult. Gondoltam, ha jól megtömöm a cicapocikat, akkor majd köpnek az ösztöneikre.
  Fetrengős Föcica nevű hajléktalan polgártársunk nem tudott köpni, mert ebéd után szájában keresztben egy gyönyörű harkály volt.

 6. 74600 szerint:

  @”saját levében” , sajnos tisztára te vagy a hibás, mert nem adsz nekik vadhúst, fácánt-foglyot. Ezért valami vitaminból hiányuk van, ezt kellett a harkállyal pótolni.
  Valamint nagyon ügyes macska lehet, mert a harkály nagyon óvatos.

 7. Azzal vigasztalom a felháborodott családot, hogy ezek a madarak már biztosan betegek, vagy sérültek voltak, ezért tudta elkapni őket. De ebben valójában én sem hiszek.

 8. Cserke szerint:

  Pedig szerintem hagyjátok magatokat meggyőzni, mert a harkály nem kifejezetten macskapréda, annyira óvatos. Szerintem is beteg madár lehetett.

  Vagy a macskátok nem is házi, hanem hiúz.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .