Birsszőlő lekvár adalékok és tartósítószer nélkül

Kedvelt bejegyzések

6 hozzászólás

  1. zsuzska szerint:

    Tovabbra is tartom, hogy nem csak szep, hanem okos is vagy, es az, hogy nem te talaltad ki eloszor mit sem kisebbit az erdemeiden!

  2. Cserke szerint:

    Zsuzska, mint az igazgyöngyök a szavaid, tisztára:)))

  3. chilii szerint:

    szombaton a Béres borászatban ettem egy tejes pite nevű desszertet, amihez aszúval készült birslekvárt kínáltak, nagyon fini volt!

  4. 74600 szerint:

    Várom a receptjét!

  5. Bridge szerint:

    Én még ilyen szőlő-birs variációt nem láttam másnál, nálam így te vagy a “szerző”. Nagyon tetszik, főleg, hogy roskadozik a kis fa is, és valóban írtó macerás a pucolása…
    Köszi. :)

  6. 74600 szerint:

    Bridge nagyon szívesen:)
    Azt úgy sajnálom, hogy a kép nem adja vissza , fantasztikus rubinszínű lett a szőlőtől, már a szín miatt megérte.
    Ízre meg letaszította a gyerekemnél a kedvenc csokis cseresznyelekvárt (brrr) a trónról.

    A roskadozó fa miatt irigy vagyok, meg kíváncsi, mit fogsz csinálni a gyümölcsből.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.