Csigabuci mascarponéval eperrel

Kedvelt bejegyzések

11 hozzászólás

 1. Kósa Gabriella szerint:

  Szia!
  Az Őskor nekem nagyon tetszett, még az is lehet, hogy én ajánlottam…
  Na, és milyen lett a krumplis-pizza? Én még nem próbáltam ki, pedig a múltkor sütöttem. Jövő héten nem leszek, de utána összehozhatnánk a közös sütést, ha gondolod…
  A Haruki-könyv engem picit sokkolt. Mondjuk én a bokatörésem óta nem is gondolok a futásra…
  Boldog szülinapot előre is az ünnepeltnek!

 2. Boros Anikó szerint:

  Szétröhögtem magam a poszton, a sportolással szó szerint én is így vagyok, de az evéssel is, így a recepted meg vittem, mert irtó guszta és ellenállhatatlan:-))))

 3. Cserke szerint:

  @Kósa Gabriella, lehet, nem bírom megtalálni, valahol kommentben volt. Krumplis pizza tésztáján van még igazgatni való, de alighanem egy kemence kellene, mindjárt a hintaágy mellé. Abban az igazi.
  És Haruki, persze, köszi a tapintatot :) Miért sokkolt? Én nagyon élveztem, hogy ennyire egyszerűen áll nem csak a futáshoz, hanem úgy általában mindenhez. A könyvei alapján egészen másnak képzeltem.
  Köszönjük, köszönjük:)

 4. Cserke szerint:

  @Boros Anikó, rokon lelkekkel mindig jó összefutni:))
  A bucicsinálásból a legjobban a csigázást élveztem, nagyon jó játék. Mondjuk megenni sem volt kellemetlen. És közben gondolatban égettem a kalóriákat:)

 5. Edina szerint:

  Lányok! :) Gyakorlatban is lehet futni, ha más nem, a fülbe egy jó zene és egyben a terápia is megvan. Egész addig míg a már itt is honosított monszun keresztbe nem tesz ennek a projektnek. Torta: Esetleg a répatortára nem gondoltál? ;) Az lélekben közelebb visz MINDENKIT a nyulakhoz. Ha esetleg ez szempont….

 6. Tokarczuk rulez! A futás meg egészségtelen. Uff.

 7. Cserke szerint:

  @@Edina a keresztbetevés az megvan mindig, szóval az a helyzet hogy valami miatt mindig akadályozva vagyok. Például olyan is van, hogy ülök a fotelban, hasamon egy tányér ilyen bucival és Big Bang-et nézek és ez is egy nagyon vissza tud tartani.
  Persze, gondoltam répatortára és fontos szempont a nyúlhoz való közelkerülés is, de mégiscsak 18 lesz, nem 8 :)

 8. Pomme Pomme szerint:

  Hogy megragadjam a lényeget: A Ded 18 éves lesz??? Isten éltesse így, ismeretlenül is.

 9. Cserke szerint:

  @Pomme Pomme, még én sem tértem magamhoz a ténytől, de igen, jövő hónapban. Köszönjük szépen:)

 10. Katamas szerint:

  Szia! A feleségem tegnap ezt sütötte (köszcsi a receptet, finom volt), és megmutatta nekem a zenefájlt. Mióta gitározik a gyerek? Tudtok róla, h baromi tehetséges? Iszonyat jó! 40 felé, jó sok legitározott évvel mögöttem merem mondani. Valami kezdjetek vele, mert érdemes lenne. RAKNROLL!!!

 11. Cserke szerint:

  @Katamas, szia!Ötödik éve gitározik. Mondta más is, hogy jó és köszönjük a szép szavakat:)
  Hát, ha rámutatsz, itthon hogy lehet gitározásból megélni, vendégem vagy a blog egész tartalmára:)
  Hobbizenekarozás sem egyszerű ebben a korban, egyszerűen nem találnak maguknak olyan énekest, aki tud énekelni (plusz még megbízható is, nem felejti el a próbát, nem támadja meg két koncert után súlyos leadsinger disorder), pedig fellépési lehetőség lenne.
  És ráknroll, naná:)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.