Gombáspirítós, VKF IV.

Kedvelt bejegyzések

9 hozzászólás

 1. t3v szerint:

  Pirítóssütő! Nekünk is problémát okozott, amíg bele nem futottunk egy ndk-ból hazamenekített, elromlott, de megjavított Rowentába. Tényleg szabályozható, nincs több égett kenyérszél! Persze ez rajtad nem segít, merugye ilyet már nem kapni. De hátha jól esik a tudat, hogy létezik ilyen.

 2. Cserke szerint:

  Ó, hát igazán örülök, hogy neked legalább ilyened van…, de tényleg nem vigasztal, mert az ugye ott van neked, nekem meg ez a tökéletlen itt.
  Még a KitchenAid pirítójának az árát nem néztem, de mostmár teljesen bizalmatlan vagyok ezügyben.Ha jót akarok és nem sietek, akkor a sütő grillezőjét használom.

 3. Én úgy vagyok ezzel a büfé kis bloggal, hogy mikor ideszambázok, megpillantom a post címét, akkor utána már szkrollozok is le a képre, hogy azon élvezkedhessek.
  Aztán persze jöhet az olvasása is a dolgoknak, de így már valahogy még motiváltabb vagyok!:))

 4. Cserke szerint:

  Igyekszem, igyekszem… :o))

 5. Nekem sem sikerült még értelmes pirítós sütőt találni. A sütő grillje alatt meg mindig elégetem a kenyeret. Három szelet kell, hogy egyet megehessek. Pirítsunk kenyeret gyorsan, takarékosan!

 6. Cserke szerint:

  Nem röhejes??Annyi mindenre kzaláltak már megoldást, de hogy egy jó pirítósozót ne bírjanak??!! Nekem a sütő grillje jól működik, de enyhe túlzásnak tartom a nagy bazi sütőszálak felizzítását egy egyszerű kenyérpirításhoz…

 7. Cserke szerint:

  Meg pl. olyan is van, aki simán le tudja írni, hogy kitaláltak. Nem azt írja helyett, hogy “kzaláltak”….
  Az ilyen meg sem érdemli a jó pirítósozót.

 8. […]kellett volna??), gomba a 101 csípős és fűszeres étel c. könyvből merítve. forrás: http://eteto.blog.hu/2007/04/28/gombaregge

  […]

 9. […]kellett volna??), gomba a 101 csípős és fűszeres étel c. könyvből merítve. forrás: http://eteto.blog.hu/2007/04/28/gombaregge

  […]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.