A délceg vízóraleolvasó esete dr.Gombszemű Alajossal és a marcipános muffinnal

Kedvelt bejegyzések

22 hozzászólás

 1. ildinko szerint:

  Hihihi, ez nagyon jó! Csak pont szakdolgozatírás finisében kell ilyen otthagyhatatlanul vicces, ellenben hosszú posztot írni?! És éhes is lettem nagyon…
  Szegény vízóraleolvasó, nem elég a harapás, még el is ronthatta a hasát annyi muffinnal… :))))

 2. Hahota! Az egész blog. És alig várom a kertészkedést!

 3. piroskaesfarkas szerint:

  Na ugye, milyen jó ez így, hogy rábeszéltelek!!! Minden főzésedhez lehet kapcsolni egy jó kis történést!!:-)))

 4. szerintem, de csak szerintem, a blogcím alatti kis szöveg érdekesebb lenne, ha a konyhaasztal nem így egyben menne, hanem egy vesszővel a közepiben: konyha, asztal

  nemtom miért is, valahogy így érzem

 5. Cserke szerint:

  Ildinko, sajnálgatlak… :o)))
  Szerintem este 11kor még nyugodtan ehetsz.
  Na jó, bevallom, hogy azon frissiben, amint megsült, egyet rögtön betömtem, úgyhogy vízórásnak csak 6 került bendőjébe. Ha legközelebb kiugróan magas lesz a számlánk, azt jelenti, hogy elrontotta a gyomrát.

 6. Cserke szerint:

  Eszter, hogy bírsz éjjel kettőkor még netezni?? Nem vagy fáradt a kirakóstól?? :o)

 7. Cserke szerint:

  Pirkó, tökyo, persze, de nem haraptathatok meg mindig a kutyákkal valakit, vagy vethetem a macskák elé…, csak úgy a móka kedvéért. Tisztára egy unalmas életem van!!!

 8. Cserke szerint:

  Bcyke, ha csak ez az egy gondom lenne a blogkinézettel!! Hogy csak az hibádozna az érdekességhez! De lehet, hogy igazságod van!Tonképp most jöttem rá, hogy az indexen is konyhaasztal van…

 9. piroskaesfarkas szerint:

  Maradjár már!!!!! Méghogy unalmas!??
  Meg a blogoddal is bajod van, amikor olyan jó! Szerintem azt akarod, hogy itt udvaroljunk!

 10. Cserke szerint:

  Nem is!!Hanem tyúkosórát, megölelősdobozt, meg üzenőst, meg zenélőst!!!!
  Ezeket akarom!!!

 11. Eszter szerint:

  Arról nemcsak postot, hanem könyvet írhatnék, hogy miért az éjjel két óra az az időpont, amikor én netezni bírok. A kirakóst viszont szigorúan csak éjfélig rakom:)

 12. Cserke szerint:

  Azért el tudom képzelni, három gyerek mellett mennxi időd jut magadra.

 13. Vérkutya ha-ha, jó mint a vérnyúl!
  Hol a szörnyeteg, ott, a nyúlon túl?
  Neeeeeem, a nyúl az!
  Nekem első papagájom volt Kossuth Lajos Spenót.
  Haverom meglátta, és aztat mondta, mint Pepe a Nekem lámpást adott az Úr kezembe pesten című Jancsó remekfilmben, mikor a nemzet hősét meglátta a Fiumei úti temetőben, hogy: Né mááá, bazmeg! Ott van Kossuth Lajos!
  Madár meg ződ volt sárga hassal, mint spenótban a tükörtojás feltét, azt már készen is volt a patent történelmi név!:)))

 14. Cserke szerint:

  Titkon bevallom, őt is úgy hívják így, mint engem cseresznyének….Legalábbis alajosság tekintetében.De a dr. titulus, a gombszem és a vérkutyaság abszolutli stimmel, tekintve, hogy ő az ügyvédem, s ha látod, milyen fogazata van, megértheted, miért. Belülről ő egészen hatalmas, csak kívülről néz ki pulinak :o)
  Tetszik papesznév!

 15. A mostani meg Török Sophie Nyami, már csak hagyományőrzés végett Spenót által bevezetett nagy felmenőjű előnévügyileg.
  Babits nőjének nevét azért rántotta magára, mert mikor hozzánk került, akkor a dél-amerikai származású Spenót kartell gengszter viselkedéséhez képest nagyon, meg amúgy is simán, egy igen szolid, finom, visszafogott, kifejezetten feminim állat jellegét mutatta, ami persze innen nézve röhej, mert csak zabszem a kloákában megilletődve volt új helyen, azóta mióta uralma alá vonta belakva territoriálisan a légteret, nagyobb vérpapagáj, mint elődje, tiszta tollas pitbull, ráadásul nagyon úgy néz ki, hogy hím a teste.
  De Nyami patent, mert azt azért kapta, mert egész nap nyammog valami eledelen, és ezt a szokását teljesen meg is tartotta.

 16. piroskaesfarkas szerint:

  Na jó, ha megy itten az állatnevezés!!! A spánielünk: Alsórákosi Bláziusz Amulett, jó!!! Másnéven Alfi:-) Aztán még lakik nálunk Rúzsaházi Betyár Bendegúz….
  Mondjuk a papagáj “csak” Kavics meg Bogyó, demmi extra……még orvosi diplomájuk sincs:-)
  Szóval Ti nyertetek:-)

 17. piroskaesfarkas szerint:

  Jaj, és most látom, hogy fejlődik a dizájn!!! Örülök!!!

 18. ÁÁÁÁ, te vagy a jobb ezekkel a nevekkel!:)))

  Amúgy én is gratula tulajnak a stuffokhoz!

 19. Cserke szerint:

  Ez jó, ezt ismerjük. Mikor dr.Gombszemet hazahoztam, szakasztott úgy tett ő is, mint aki egy decens darab. Azóta viszont alaposan kibontakozott, szegény másikkutyának agyára is megy, mert őt terelgeti feszt.
  Azért papagájzatod gyanús volt nekem, tisztára látom rajta a képen, hogy épp a géped készül szétkapni:o)). Jó neve van!!

  Piroska, lássuk be, Bláziuszt nemigen lehet überelni!!! Ilyen elvetemült tenyésztőt!! És még Amulett is! Ellenben gyönyörűen tud nézni. A Kavics meg Bogyó is tetszetős!

  Ó, hát dizájnt lopdosok innen-onnan, csak az a gond, hogy ezt nem egy nagy cucc betenni, képet viszont változatlanul nem megy.
  Különben is, Tiéd mostmár annnnyira olyan, hogy azt nem lehet megugrani. Valld csak be, képecskéket indiai gyerekek rajzolják neked éhbérért szakmányban!!! Vagy egy barátod… Annyira jók!!! És egyáltalán, van még valami beletehetni való, ami még nincs beletéve??? :o)))

  Kösz a gratulát, ehhez nem tényleg nem kell semmi izé.

 20. Rio szerint:

  Hát, nem pont ilyen sztorit vártam húsvétra, de mindenkit lemostál vele :-) Nagyon jól szórakoztam rajta, csak így tovább!!!

 21. Cserke szerint:

  Szia Rio!Jó, belátom, nem az a kifejezetten tulipános-báránykás cucc, de ha egyszer ez vót?!?! Köszi!!!:o))

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .