McFerrin és epeömlés

Kedvelt bejegyzések

12 hozzászólás

 1. piroskaesfarkas szerint:

  Annyira bosszantó!!!! De leglább a produkció szuper volt, és lett belőle egy jó kis blogbejegyzésed, na!!!!

 2. bcyke szerint:

  A faszparaszt kurva anyjukat!
  Hogy legyártanak olyan szitukat, hogy postember kb. 10%-a ketyegjen arról, amin ott volt, a lényegről, mint mellékesről, a 90 meg a körülményekről, amit észre se kellett volna venni!
  Eccerű ez okilag, 12 rugóért mi a halált akarsz, ez csak itt, meg csak neked zsé, kultúrba aprópénz, úgy hogy csak szikkadj, örülj, hogy idehozták neked, majd ha kényes ülepedet is kényelemben akarod, akkor megrecsegtetnek 42 rugós jeggyel, meg amúgy is bíznak abban, hogy kijelölt művészük kápráztat el annyira, hogy észre sem veszed az öntudatos vásárlói kisagyaddal.

 3. Cserke szerint:

  Hát, jobban szerettem volna McFerrinről áradozni hosszasan, mint morogni. De mostanában annyi ilyen dologba futok bele, az igénytelenség jellemző egy csomó mindenre.
  És nem a 12 e. pénz miatt vagyok kiakadva főleg, hanem hogy az ember örömét nyírdossák meg ilyen nyilvánvaló kaszálási szándékok miatt, gusztustalan.
  És halálosan fel tud bosszantani, mert ugyanezzel az erővel meg lehetne dolgokat jól is csinálni.

 4. piroskaesfarkas szerint:

  Bocsánat, túúúdom, hogy nem otthon vagyok, de erről megint a KVgép jutott eszembe…párhuzamot látok..

 5. cserke szerint:

  Pirosom, nekem is szakasztott ez jutott eszembe róla.
  Ilyenkor cserben hagynak a szavak, ill. nemm is, de az hosszú. Mikor nem hagynak cserben. Még a szokásos hosszaimnál is hosszabb.

 6. Anna Gabriella szerint:

  Kedves Koncertlátógató!

  Ha érdekelnek a McFerrin koncerttel kapcsolatos részletek, mi miért történt szívesen mesélnék. Sajnálom,hogy kellemetlenség ért nem hívatkozom “rajtunk kivűl álló okokra”, mert a rajongóra ez nem tartozik. Remélem legközelebb a hibákat korrigálni tudjuk.

 7. Cserke szerint:

  Anna Gabriella, szívesen venném, de ne itt a kommentek közt, itt elég kicsi a hely, inkább itt: esznye.cser kukac gmail.com
  Aztán a tanulságot szívesen bepostolom.

 8. Melange szerint:

  Mi is ott voltunk a koncerten. Elég megdöbbentő volt valóban a műanyagszék-sor. Főleg azok után, hogy legutóbb a Kongresszusi Központban láttuk-hallottuk McFerrint. A pasi persze most is zseniális volt, de valahogy mintha övidebb lett volna az egész, alig másfél óra, és a végén hiába őrjöngött a közönség, másodszor már nem jött vissza. Lehet, hogy neki is kényelmetlen volt a széke…
  Amúgy a Jazzy Rádió szervezte, ha jól tudom.

 9. Cserke szerint:

  Az is rém volt, meg a jeggyel való cirkusz is.
  A széke tuti kényelmetlen volt, meg azt olvastam, hogy zokon vette, hogy arcon fotózták, mikor külön népénekeltetést tartott a sorok közt. (Tarthatott volna még egy ráadást, úgy fütyültem, mint a fene…)
  Anna Gabriellától hátha megtudunk valami magyarázatot.
  Én a Kongresszusi Központtól is kész voltam, mikor Stampon voltunk, de azért az kultúráltabb jóval.Remélem jön még, nem ment el teljesen a kedve.

 10. piroskaesfarkas szerint:

  Most már kiváncsi vagyok a fejleményekre!

 11. Cserke szerint:

  Én is, ha lesznek…

 12. cserke szerint:

  Hát, úgy látom, mostmár tudatlan maradok e témában.Valahogy jellemző ez. Nem is csodálkozom nagyon, hogy a kedves kommentező eltűnt, beleiilik a többi dolog közé…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .