Okosodtam?

Kedvelt bejegyzések

8 hozzászólás

 1. certaldo szerint:

  Óóóóóó, de kár! Valahogy éreztem, amikor megérkezett a meghívó, de aztán reméltem, hogy nem így lesz, még sajnáltam is, hogy most nekem nem jó az időpont. Én még akkor “szoktam oda”, mikor Kalla volt a séf, ő tényleg saját maga találta ki, hogy mi legyen, komolyan vette a tanítást, meg egyáltalán, volt hangulat. Juhos Józsi (nem véletlen, hogy Kálmán ma is őt hívja fel, ha cukrászati ügyben elakad) valóban a jobbik “eset”, kíváncsi leszek a felújítás után visszatalál-e önmagához ez az – egyébként klassz – kezdeményezés

 2. Cserke szerint:

  Certaldo, én is azt gondolom, hogy kár. Azért ez csak az én véleményem, lehet, hogy a többi 14 nem így gondolja.
  Hangulat is is volt, nem ez a baj, a séffel sincs bajom, a cukrásszal pláne nincs.Valahogy mégsem volt olyan, amilyennek szerintem kellene lennie.
  Reménykedem én is egy jobb folytatásban.

 3. moes szerint:

  Nekem akkor kezdett fura lenni a dolog (a kötényes históriát leszámítva), amikor fél 9-kor azt mondták, hogy ők ennyit gondoltak. Mondtam is magamban, eddig 3/4 10-kor úgy kellett lelőni a séfet, esetleg a kérdező tömeget. Nálam eddig Csőke volt a sztár, ezt a két másik mukit is kedvelem, de valahogy őrajta láttam leginkább az ételek iránti alázatot, Kalla iránti alázatot, meg azt, hogy igenis minél többet át akar adni.

 4. // webb // szerint:

  Halálra vertek egy kínai bloggert
  Civilek és ellenőrök összecsapását próbálta videóra venni mobiltelefonjával egy blogger amért az egyenruhások agyonverték – tudósítja a CNN. Mindamellett hogy a kommunista államban nem ritka a brutalitás, az incidens okán szólásszabadságot pártoló sze…

 5. Cserke szerint:

  Moes, látod, ezt a 1/2 9-et ki is hagytam, pedig akartam említeni.
  Csőkét más is dicsérte, nekem az sajnos kimaradt.

 6. Zsuzsa szerint:

  Nekem kb. három nap múlva tűnt fel, hogy nem kaptunk kötényt (illetve amikor a férjem megkérdezte)…
  Többségében egyetértek a leírtakkal, kár. Nem is baj, hogy lesz egy hoszabb szünet.

  (off: Krumpli finom volt, thanks again!)

 7. Cserke szerint:

  Zsuzsa, valószínűleg nekem sem jutott volna eszembe a kötény, ha nem kérdezi valaki és hallgatom végig az idézett diskurzust.

  (szívesen:)

 8. GoldenApple szerint:

  Olyan ezt olvasni…:(

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.