Pani popo

Kedvelt bejegyzések

17 hozzászólás

 1. Kósa Gabriella szerint:

  Nagyon finom lehet, kicsit olyan, mint a gőzgombóc, nem? Csak annak nem pirul meg a teteje. Gyönyörű a csigás is és nem durva. És legalább házas, nem úgy mint az a másik a kertben, aminek ki sem mondjuk a nevét…

 2. Cserke szerint:

  @Kósa Gabriella, inkább talán csak kinézetre. Más az állaga a kókusztejtől, sokkal dúsabb, foszlósabb. Kicsit zsíros is. Még másnap is nagyon finom volt, nem olyan szárazas mint a keltek általában.
  A csigásra azt mondták, hogy nem elég nekem az alsó fertály, még a felső bizonyos részeit is bebiggyesztem…

 3. piszke szerint:

  nekem is a gőzgombóc jutott eszembe rögtön.
  A csigákkal kapcsolatban pedig tömeggyilkosnak minősülök, pedig mindent megpróbáltam, hogy elkerüljük a genocídiumot, de képesek bemászni a műanyag dobozok alá, amikkel éjjelre takarok mindenféle kelést, dáliától rézvirágig…

 4. Jó hogy tudok a sorok között olvasni és látom hogy azért a nadrágprobléma nem oldódott meg, sőt, egyre feszítőbb lesz! Főleg ha a popo helyzet is fokozódik!

 5. Cserke szerint:

  @piszke, a csigák nálunk röpködnek a lakatlan szomszédba, ahol csak fű van. A meztelenek már nem járnak ilyen jól. Tavaly szinte nem volt, idén megint kezdenek rajzani.
  Felétek nincs?

 6. Cserke szerint:

  @”saját levében”, aj ha tudnád…Mint a nemzetközi helyzet, Virág elvtárs.

 7. piszke szerint:

  hát van amikor összeszedem őket és elviszem ki az utcára. repülnek itt is de béna dobó vagyok és megfogni utálom őket egyébként, így gyakran mellémegy…a meztelencsigákat pedig csak lapáttal és hatalmas földdarabbal együtt távolítom el, biztos, ami biztos…

 8. Nálam csiga ügyben a sörös csapda jött be. Nem mondom hogy kiírtódtak, de sok ott leli halálát.

 9. Edina szerint:

  Ez elképesztően finom lehet, köszönjük. :) Nagyon szeretem a kókuszos kelt tésztát, ami eddig csiga formában szerepelt, de a kókusztejjel még soha. Teljesen beindított így magában, és variálva. És igen, a receptet ki kell egészíteni egy nagy kör futással, de sebaj! :) :)

 10. Cserke szerint:

  @Edina, berakott a spamek közé a rendszer, milyen jó, hogy néha azért megnézem.
  Nekünk nagyon tetszett, úgy néz ki, állandó darab lesz. Ó, ha valaki ennyire hős, hogy nagy kör futással egészíti ki, annak de jó :)

 11. Edina szerint:

  Tudom, hogy vétettem az informatika istenei ellen. Vagy legalábbis a programozók ellen….ez van… :) (1db) futás már megvolt, kókusztejet most pótoltam, szóval már csak az időbeosztáson kell csiszolni és beszámolok. :) :)

 12. Edina szerint:

  Az első verzió készen van. Csináljátok meg! Döbbenetesen finom, és nagyon jól lehet dolgozni a tésztával.

 13. Cserke szerint:

  @Edina, rengeteg spam van, nem hiszem, hogy valamit vétettél és azért került bele :) Jó neked (futás), én tegnap palántázással próbáltam nagyon nevetségesen alibizni, hogy majd az is éget egy kis valamit rólam valahonnan, de csak az orromat, a nap.
  Örülök, hogy tetszik a tészta. Eredetileg dupla mennyiségű cukor van benne…én a cukrot harmadolom-felezem, mert a normálisnál kevesebbel szeretem. A család reklamál időnként, úgyhogy nem én vagyok a mérce cukrozásilag:)

 14. Edina szerint:

  Én tudom, hogy ez így van értékelve. :) A Te verziód kellemesebb lehet mint a futás.
  Ismerem a módszert, nekem a kedvenc kuglóf receptem több mint fél kg. cukrot ír. Ezt a számot már ki se tudom olvasni. Én is vágok rendesen, de ez még valóban elbír egy kis cukrot.

 15. Cserke szerint:

  @Edina, az én verzióm 3 db palántát tartalmaz. De ha ezt leírom, mindjárt meglátszik, mennyi energiát égethettem:) Tényleg kellemesebb, de kicsit irigykedem arra, aki tud futni.
  Cukrot beleírtam, hátha másnak is jobb többel.

 16. Edina szerint:

  Szerintem kezdésnek tökéletes. Én se 10 km-t futottam. :) A lelkesítő bejegyzést tegnap megírtam, ma összerakom a képeket hozzá, hátha valakit még be tudok lelkesíteni.

 17. Cserke szerint:

  @Edina, hát ha a 3 palánta ér, akkor jó vagyok. És lelkesedéssel nálam nincs baj, lelkesedni nagyon tudok. Csak a futás nem megy:)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.