Kategória: Blabla

7

Vacsoravers

Van nekem egy barátom, akit erős irodalmi vénával áldott meg a sors… Tőle kaptam ezt a verset. Mivel nem akar...

14

Jutalom Arankának

Van nekem ez a vesszőparipám. A puding. Sokszor morogtam miatta, ezek miatt a zacskós vacak porok miatt, és amikor Horasznak...

4

Tavasz a gyomromban

Zsúrkenyér passzolta ide az aktuális körbekérdezőst, aminek nagyjából az a lényege, hogy gasztronómiailag mit jelent nekem a tavasz, hogyan mutatkozik...

14

Masni, mostanra

Igazából ezzel kellett volna kezdeni, nem csak úgy szó nélkül belevágni. Elmesélni, hogy nagyon szeretem Csehovot, különösen a Cseresznyés kertet,...

14

Jó lenne

Tudom, hogy milyen szörnyű körülmények között vannak tartva és szenvednek életük elejétől, amíg meg nem halnak. És azt is, hogy...

7

Poncha, espada, espetada

Másik dolog, amit Madeirán meg kell kóstolni, a poncha. Cukornádpálinka, nádcukorszirup, citromlé elegye, szintén helyi specialitás. Lehet készen, palackozva kapni,...

0

velvet konyha design

Mit tegyünk, ha már unjuk az egyforma konyhai cuccokat, vagy gasztromán barátnőnket szeretnénk megajándékozni valami jópofa, ötletes dologgal? Mi sem...

7

Amit szilveszterkor sosem

Piszke dobta tovább, az aktuális körbefaggatózás témája a szilveszteri gasztrofogadalom. Na, ez az amit én nem szoktam. Fogadalmat tenni. Sem...