Benne a pácban
Az óriási tömegérdeklődésre való tekintettel elgondolkoztam, milyen pácokat szoktam kutyulni grillezéshez. Jó, konkrétan egy valaki, Judit kérdezte, de ő meg...
gasztro, állatok, utazás…időnként meg csak úgy jár a szám…
Az óriási tömegérdeklődésre való tekintettel elgondolkoztam, milyen pácokat szoktam kutyulni grillezéshez. Jó, konkrétan egy valaki, Judit kérdezte, de ő meg...
Alföld hét csodája – van neki olyan? Nem értem miért pont nálam keresik, esetleg a kilenclyukú híd? Vagy az út...
Van nekem egy barátom, akit erős irodalmi vénával áldott meg a sors… Tőle kaptam ezt a verset. Mivel nem akar...
Van nekem ez a vesszőparipám. A puding. Sokszor morogtam miatta, ezek miatt a zacskós vacak porok miatt, és amikor Horasznak...
Zsúrkenyér passzolta ide az aktuális körbekérdezőst, aminek nagyjából az a lényege, hogy gasztronómiailag mit jelent nekem a tavasz, hogyan mutatkozik...
Az úgy volt, ahogy írtam, a Csehovról, meg az ő kertjéről, meg hogy minden másképp lett. És amikor kiderült ez...
Igazából ezzel kellett volna kezdeni, nem csak úgy szó nélkül belevágni. Elmesélni, hogy nagyon szeretem Csehovot, különösen a Cseresznyés kertet,...
Másik dolog, amit Madeirán meg kell kóstolni, a poncha. Cukornádpálinka, nádcukorszirup, citromlé elegye, szintén helyi specialitás. Lehet készen, palackozva kapni,...
Hagyományos madeirai édesség a bolo de mel, mézes sütemény. Még a szilveszteri flancos büféasztalon is volt, pedig ott inkább a...
Legutóbbi hozzászólások