Kategória: Blabla

0

velvet konyha design

Mit tegyünk, ha már unjuk az egyforma konyhai cuccokat, vagy gasztromán barátnőnket szeretnénk megajándékozni valami jópofa, ötletes dologgal? Mi sem...

7

Amit szilveszterkor sosem

Piszke dobta tovább, az aktuális körbefaggatózás témája a szilveszteri gasztrofogadalom. Na, ez az amit én nem szoktam. Fogadalmat tenni. Sem...

12

Karácsony

Békés, mézeskalácsillatú, szép karácsonyt és reményteli új évet kívánok mindenkinek!  Azoknak, akik itt ünnepelnek és azoknak is, akik távoli tájakon,...

8

Gasztroújságokról

Lorien dobta a hógolyót, némileg leegyszerűsítve, ami pont jó is nekem. Az eredeti kérdések ezek voltak: 1.Melyik a kedvenc gasztronómiai...

7

Etessétek

a madarakat. Nem két penny minden csomag, ahogy az a Mary Poppinsban volt, de akinek lehetősége van rá, rakjon ki...

8

Főzni tanultam

A véletlenek összjátéka, hogy két egymást követő héten volt az a két főzőtanfolyam, amit kinéztem magamnak. Az indiai a Lucullus...

16

A hét képe

A növény neve Akebia, bővebben már írtam róla itt, viszont idén mertem először megkóstolni. A fehér közepét találtam ehetőnek, a...