Summa cum meggyes céklakrém
Lassan lejár a blog tárhelyének idei mandátuma és az jutott eszembe, hogy fogalmam nincs hány éves a blog. Így múlik...
gasztro, állatok, utazás…időnként meg csak úgy jár a szám…
Lassan lejár a blog tárhelyének idei mandátuma és az jutott eszembe, hogy fogalmam nincs hány éves a blog. Így múlik...
Ottolenghi szerint a karfiol szinte olyan sokoldalú, mint a krumpli. Nagy elmék, ha találkoznak, szerintem is majdnem olyan sokoldalú. Igaz,...
A karácsonykívánás elmaradt, de akkor idén még az utolsó poszt, helyette. Ez hasznosabb is, mert a nevét ugyan nem sikerült...
Most, hogy kezdek kilábalni a kitömöttnyúl állapotból, nagyot sóhajtva bele bírom passzírozni magam a nadrágomba, erős a kísértés, hogy...
Megint terítéken a tavalyi receptek, a tejszínes capunti kipipálva, a szezámos-gyömbéres szintén. Ezt illetően élt bennem a remény, hogy...
Gyorsan elkészül, nagyon finom, köretként és főételként is megállja a helyét és még a Sarj is szereti. Mi kell...
Lencse kókusztejben (Mchuzi wa choroko) 20 dkg vörös-vagy másmilyen lencse 1 közepes hagyma kockázva maréknyi olajban eltett paradicsom felaprítva (eredetileg...
Sajnos a műfaját nem tudom közelebbről belőni, de lényeg a jóságon van. Valamelyik nap egyik kedves kollégával cseréltünk eszmét, aki...
Jön a tavasz. Ezt onnan tudom kétségbevonhatatlanul megállapítani, hogy megérkeztek a növényküldős cégek katalógusai. Mostmár óvatos duhaj vagyok, de amikor...
Legutóbbi hozzászólások