A nagy magyar kajálás
Ha valakit érdekelne egészen véletlenül,
csütörtöktől kulináris hajcihő a Várban.
Honfoglalás, Árpád kora, reneszánsz, reformkor, napjaink, étkekben ábrázolva.
A Magyarok Nagy Asztala
Kiállítás és főzöcske.
Rézkatlan Pálinka, Bor Tagozat, Szikvíz Tagozat!
Az úri közönség táncol.
Akkoriban még az Ultrich…
Tudja Vendelin fiam, én a leginkább vadat szeretek ebédelni!
A régi Lippert féle vendéglőben főzték a legjobb vadpecsenyét.
Na most van az, hogy fácán gesztenyével töltve…
Nem addig van Vendeli barátom, hol vannak a különböző mustárok?!
Pássziansz, ismerős név…
Ha a vendéglős ád magára, mindig van fiatal hagymája!
Mit bánom én a maguk étkezési rendjét, hát ki vagyok én, hogy maguk előírják nekem, mit egyek?!
Szinbád
 …
Tudtam én, hogy pendítem a húrjaid :))
magyarnak lenni nehéz, de nem lehetelen, avagy magyarkajamérce Árpád-sávos étkezéssel
"Magyarnak lenni nehéz, de nem lehetetlen!" (iwiw-subba gyűjtés)Gondolom akkor már ez az étkezési formátum is a magyarmérce egyik para(jelenség)métere.Azé’ jegyezném meg azt szerényen és csendesen, hogy az a ketchup, az bizony e…
Jaj, te, ez nagyon jó ottan nálad :))