Kategóriák
Blabla

Gasztroújságokról

Lorien dobta a hógolyót, némileg leegyszerűsítve, ami pont jó is nekem.
Az eredeti kérdések ezek voltak:

1.Melyik a kedvenc gasztronómiai lapod?

2. Miért? Mi az ami fontos benne a jó recepteken kívül? Híres szakácsok receptjei? Sztárok főzési szokásai? Nyereményjátékok? Újdonságokat mutat a főzéssel kapcsolatban? stb.

3. És mi az amit hiányolsz belőle, vagy nem tetszik annyira?

4. Mindig megveszed vagy előfizetsz rá?

De ezeket csak azért írom ide, hogy ha továbbdobom Piszkének és Zsuzsának, egyszerűbb legyen a dolguk.

Nincsen nekem kedvenc lapom. Nagy néha elcsábulok egyre, ha valami felhívja a figyelmem rá, de rendszeresen nem veszek egyet sem. Tele van mindegyik olyan receptekkel, amiről tudom, hogy sosem fogom megfőzni és az utóbb vásárolt néhány példány mindegyikében akkora szarvas hibákat fedeztem fel, hogy el is ment rögtön a kedvem tőle.
Úgyhogy ennyi.
(Az egyenesen rejtély, honnan van mégis több kilónyi…)
Inkább veszek könyveket ebben a témában. Aztán persze azokból sem mindig főzök, de az legalább könyv és vannak jól bevált sorozatok, amiket nagyon szeretek.

Ráadásul mostanában a kedves kollégák blogjait sem mindig van energiám olvasni, pedig azokat jobban szeretem, mint az újságokat.