Kasnudeln, limoncellós rizstorta, látogatók
Most, hogy a két recept megtekintése elhagyta a 200.000-es számot, feltétlenül meg kell említenem újból ezt a két posztot. Fantasztikus....
gasztro, állatok, utazás…időnként meg csak úgy jár a szám…
Most, hogy a két recept megtekintése elhagyta a 200.000-es számot, feltétlenül meg kell említenem újból ezt a két posztot. Fantasztikus....
Ottolenghi szerint a karfiol szinte olyan sokoldalú, mint a krumpli. Nagy elmék, ha találkoznak, szerintem is majdnem olyan sokoldalú. Igaz,...
Most, hogy kezdek kilábalni a kitömöttnyúl állapotból, nagyot sóhajtva bele bírom passzírozni magam a nadrágomba, erős a kísértés, hogy...
A legújabb trend szerint (már az én saját legújabbam szerint) alapvetés, hogy még ünnepileg se kelljen száz edényt koszolni...
Persze megkóstoltuk a snapszot, ha már az őshazájában jártunk. Nagyon kedves vendéglátóink voltak, akik az első reggel, mikor meglehetősen hidegre...
Miután begyűjtöttem a karácsonyi ételkívánságokat, gondosan kihúztam a felét, aztán a maradék felét (vadas?? karácsonykor??), megakadtam megint egy tételnél....
A krumplisalátát persze nem csak karácsonykor lehet enni, de nálunk akkor biztos, hogy kerül az asztalra, mert Hősnek nagy...
Márciusban egy vacak szeles napon, amikor gyermedvény itthon fetrengett vad iskolaundortól sújtva, végre magahoz vehettem a nekem készült tagine-edényt....
Gyorsan elkészül, nagyon finom, köretként és főételként is megállja a helyét és még a Sarj is szereti. Mi kell...
Legutóbbi hozzászólások