Kategóriák
Blabla

Gasztroújságokról

Lorien dobta a hógolyót, némileg leegyszerűsítve, ami pont jó is nekem.
Az eredeti kérdések ezek voltak:

1.Melyik a kedvenc gasztronómiai lapod?

2. Miért? Mi az ami fontos benne a jó recepteken kívül? Híres szakácsok receptjei? Sztárok főzési szokásai? Nyereményjátékok? Újdonságokat mutat a főzéssel kapcsolatban? stb.

3. És mi az amit hiányolsz belőle, vagy nem tetszik annyira?

4. Mindig megveszed vagy előfizetsz rá?

De ezeket csak azért írom ide, hogy ha továbbdobom Piszkének és Zsuzsának, egyszerűbb legyen a dolguk.

Nincsen nekem kedvenc lapom. Nagy néha elcsábulok egyre, ha valami felhívja a figyelmem rá, de rendszeresen nem veszek egyet sem. Tele van mindegyik olyan receptekkel, amiről tudom, hogy sosem fogom megfőzni és az utóbb vásárolt néhány példány mindegyikében akkora szarvas hibákat fedeztem fel, hogy el is ment rögtön a kedvem tőle.
Úgyhogy ennyi.
(Az egyenesen rejtély, honnan van mégis több kilónyi…)
Inkább veszek könyveket ebben a témában. Aztán persze azokból sem mindig főzök, de az legalább könyv és vannak jól bevált sorozatok, amiket nagyon szeretek.

Ráadásul mostanában a kedves kollégák blogjait sem mindig van energiám olvasni, pedig azokat jobban szeretem, mint az újságokat.

8 hozzászólás a(z) “Gasztroújságokról” című bejegyzéshez

Mi ketten mindenképp. A többiekét még nem láttam.

Hat igen, azt hiszem kiskegyed es egyebb noi lapok receptjeinel vannak authentikusabb/jobb forrasok. Anyomseknal pl. nem reg talaltam meg Dobos. C. Jozsef szakacskonyvenek egy 19. szazadi kiadasat.:)

H.

Igen, most jutottam oda:)
És az is eszembe jutott, hogy a Gustot kaptam egy évig, az tényleg jó volt.

Képzeld Cserkókám, én meg hivatalból kapom majd’ az összeset, melyekből számtalantól nem bírtam elszakadni, mert jól néznek ki….Itthon állnak, lelkesedésemet várva:-)))

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.