Képesnapló
joghurtos duplaepres
bodzás-epres joghurtkrém, savanyka-módra
vendégsütés
levendulás piccolini újrasütve a vigaszágas wsnake-nek
Debrecen, Walking Papers
Walking Papers (hardrock.hu)
vendégsütés: mandulás meggyes (majdnem)
Meg még szántani is voltam, csak az lehet, hogy ilyet kellett ennem. A kenyér!…
(Vendégsütés: az általános hiedelem szerint a vendéget nem illik megsütni. Esetleg ha mézeskalács házban lakik az ember, azért meg lehet próbálni. Én megúsztam. Jó anyám van. Meg rossz sütőm.
Epres panna cotta: sült eperrel
Joghurtos epres: dupla eper, nyers és sült
Bodzás-epres joghurtkrém: savanyka felturbózva bodzaszörppel, sült eperrel. Idén rendesen belehúztunk az eperevésbe.
Kakaós keksz: piccolini után készült, ha már úgyis ott voltam a máskonyhájában. Az egyik legjobb eddig, még nekem is ízlett.
Levendulás piccolini: wsnake megint meglepetésnek szánta a sütit, de ezúttal nem barát kapta.
Walking Papers: nagyon nagyon jó volt. És még jó fejek is.
Mandulás meggyes: majdnem az eredeti recept szerint, de a tetejére 3 kanál liszttel és kb. 1 dl tejjel összeturmixolt marcipán került.
Egresleves: na ez még mindig nagyon jó.)
Húúúú! És az a leveses csésze is nagyon szép!
amiben piszke van, az csak jó lehet. mondjuk az a bodzás-epres a kedvencem azért.
amiben piszke van, az csak jó lehet.
bár a bodzás-epres a kedvencem azért.
mondom nyomatékosan :D
@piszke, határozottan igazad van:) Évek óta nem láttam egrest, ez is elég hervadtka volt, meg drága is mint a fene. De a végeredmény megérte.