Kategóriák
Blabla

A nagy magyar kajálás

Ha valakit érdekelne egészen véletlenül,
csütörtöktől kulináris hajcihő a Várban.
Honfoglalás, Árpád kora, reneszánsz, reformkor, napjaink, étkekben ábrázolva.

A Magyarok Nagy Asztala

Kiállítás és főzöcske.

Rézkatlan Pálinka, Bor Tagozat, Szikvíz Tagozat!

Az úri közönség táncol.

5 hozzászólás a(z) “A nagy magyar kajálás” című bejegyzéshez

Akkoriban még az Ultrich…

Tudja Vendelin fiam, én a leginkább vadat szeretek ebédelni!

A régi Lippert féle vendéglőben főzték a legjobb vadpecsenyét.

Na most van az, hogy fácán gesztenyével töltve…

Nem addig van Vendeli barátom, hol vannak a különböző mustárok?!

Pássziansz, ismerős név…

Ha a vendéglős ád magára, mindig van fiatal hagymája!

Mit bánom én a maguk étkezési rendjét, hát ki vagyok én, hogy maguk előírják nekem, mit egyek?!

magyarnak lenni nehéz, de nem lehetelen, avagy magyarkajamérce Árpád-sávos étkezéssel
"Magyarnak lenni nehéz, de nem lehetetlen!" (iwiw-subba gyűjtés)Gondolom akkor már ez az étkezési formátum is a magyarmérce egyik para(jelenség)métere.Azé’ jegyezném meg azt szerényen és csendesen, hogy az a ketchup, az bizony e…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.