Kutyabaj?!

Kedvelt bejegyzések

8 hozzászólás

 1. lorien szerint:

  Okkos kuttya ez, gondoskodik róla, hogy szét ne fagyjon a rendszer! :))

 2. Piros szerint:

  Na látod Cserkókám, nekünk meg ki kell hívnunk Belzebúbot hidegfelkészítős öntözőrendszerbizgentyűzésre. Neked meg dejó, máris megoldotta Gombszemű, ingyér
  :-)

 3. cserke szerint:

  Ilyen egy rendes, hozzáértő kutyák ezek.
  Egy garnitúrát ugyanis a drága nagyobbik rágott szét, ded korában…
  Szegény pasi csak rámemelte a szemét, mikor meglátta, de nem szólt egy szót sem. Lehet, hogy neki is a víztelenítés jutott az eszébe. Csak az lehet!

 4. melange szerint:

  Most nem értem, mit vagy úgy oda pár méter kis csőtől. Zazim a bőrcipőket szerette fiatalka korában. Három párat pusztított el belőlük,és csak az enyémek jöhettek szóba. Egy vadonatúj csizma volt az egyik áldozat (á 16 ezer Ft), az különösen fájt. Azt hiszem, neki is…

 5. Cserke szerint:

  Ne gondold, hogy azt nem csináltuk végig, nagykutya, kiskorában szintúgy lábbelikkel edzette az állkapcáját. De neki nem fájt…:))
  (Különösen a 44-es papucsokat szerette nagyon.)
  Ma azon morfondíroztunk, hogyan lehetne a csöveket biztonságban tudni, aztán valahogy az lett a vége, hogy a kutyákat kellene kihajítani, úgyhogy kudarcba fulladt az agytorna.

 6. chilii szerint:

  :) látom máshol sincs ez másképp! nyáron én is hazahoztam egy új négylábút, gondolván, hogy az öreg kuvasznak legyen segítsége a házőrzésben :) tekinettel a korábbi élelem forrás megszűnésére egy “kisebb fogyasztású” puli tipusú eb költözött hozzánk. namost, ez a kis pimasz két pofára tépi ki az öreg kuvasz szőrét, cibálja a fülét, az meg szerencsétlen menekül! a slag még köszöni jól van, eddig 3 pár papucs, egy keti cipő és egy pár szandál esett áldozatul….

 7. zsuzska szerint:

  hihi:) nekem két pár csinicipőm, egy túraszandálom és 3 melltartómba került, hogy két hétig egy lakásban laktam a bátyámék kutyájával. Ezek természetesen mind a becipzározott utazótáskámból kerültek elő.
  De a legjobb az itthoni kutyánk volt. Leszedte a rendszámtáblákat. Előbb még belekerült egy éjszakába, később kb. húsz perc alatt végzett bármilyen típussal.
  Ezek a legjobbak, ezek a szorgos kutyuk.

 8. Cserke szerint:

  Chilii, ez is pulinak álcázta magát, csak később derült ki, levetkőztetve, hogy inkább terrier. A többi stimmel. Úgy látszik, a másik nálatok is nagy, de jámbor kategória :))Az a pár lábbeli meg, na mondd…

  Zsuzska!! Nahát! Örömmel látom, hogy nem dolgozod magad hóttra. De jó! Rendszámtáblás kutyáról még nem hallottam. Ez az a szegény, akit a vonat?
  És voltam Pinceszínházban ott arra. Nagyon jó volt!!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .