Nem kertelek, vagyis dehogynem

Kedvelt bejegyzések

5 hozzászólás

 1. piroskaesfarkas szerint:

  De jó, ez tetszik nekem!!!!!
  Csigát honnan halásztatok? Mert nálunk még nincsenek, de szeretnénk, hátha eszik valami algát, vagy mit.
  Képzeld, a tóban találtam egy olyan ufós dolgot, amire azt hittem, hogy valami növény, pedig nem. Áttetsző, nyálkás madzaghoz hasonlítanak, melyben kis fekete golyócskák sorakoznak sorosan egymás mellett???? Ez mi ez?
  Holnap megpróbálom lefotózni!
  Milyen szép a tavatok!!!!!!!!!!!

 2. Cserke szerint:

  Kaptam más tavastól csigát, aztán eszméletlenül elszaporodtak, muszáj kiszedegetni legalább huszat, mert az lesz a vége, hogy a növényeket eszik majd.Irtó helyesek egyébként, tegnap le is fotóztam egyet, amint legelészett.
  A kolokán is nagyon elszaporodott,tavaly virágzott is már, de annyi van, hogy kiszorít mindent, pedig már elláttam boldog-boldogtalant és a komposztra is jutott.
  Madzag valaminek a petéje, de ebben nem vagyok túl erős, minek lehet. Nálunk is van többfajta ilyesmi, a békát sikerült beazonosítani egyedül.Többi szitakötő, csiga, meg a többi vizi bogár bölcsője lehet.
  Tónak csak nagyképűségből írtam, nagyjából akkora, mint a képen :o))

 3. A tó atomkirályzsírkaraj!:)
  Ezért brutál irigyellek Titeket pirossal, hogy ilyen viziobjektumot tulajdonlotok meg szerelgettek, mert meló azért biztos van vele!
  Egyszer majd még én is kertész leszek, és legyártok egy elvarázsolt öreg romkertet magamnak, ilyen tavval!:)
  Az állatokkal úgy érzem, hogy már elértem a megfelelő empátiakontakt szintet, de valahogy a növényeket még nem vágom ennyire.
  És az übercsúcscsimborasszó, mikor ilyen tavas kertben fogyasztod a gasztro blogos boros hagymalevesedet arabus tányérból!!!:)))

 4. Cserke szerint:

  Köszi!!Nincs vele olyan sok gond, sőt, tavaly már szűrőt sem raktunk bele, így egy eléggé természetes valami alakult ki.Ma láttam békánkat is, idén először.
  Szeretek növények közt motoszkálni, tavaly nyáron pl. békácska az orrom előtt vadászott a szárnyashangyákra, sosem láttam volna ilyet, ha nincs víz a kertben, csoda érdekes volt.

  És persze kajálgatni tópartján, na az sem rossz!!!

 5. piroskaesfarkas szerint:

  elküldtem levélben a lelőhelyemet!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .