Otthon sütök megint

Kedvelt bejegyzések

7 hozzászólás

 1. Mielőtt távozott legalább megkoszorúzta azt a bizonyos bokrot? Hozzánk is jött a sütőszerelő, mert nem pörgött a légkeverés lapátja és furcsa hangokat ad a ventilátor. Két órán át tartott a hümmögés, majd ez lett a diagnózis: a pörgettyűt meg kell lökni egy fakanál nyelével, a furcsa hang meg hát bizony az ott van! Tovább elmondta, hogy mi minden szörnyűség következhet be egy sütő életében, és az nekünk majd mennyibe fog kerülni.

 2. Moha szerint:

  Minden jó, ha jó a vége, a zöldségfelfújt finom lehetett, meg a mákos kocka is. A szerelő meg tényleg egy ufo volt. Bár nekünk is van egy ilyen csodaemberünk, ő a mosó-és mosogatógépek nagy tudora, jó pár alkalommal már telefonon is megjavította mindkét masinát. A férjem elmondja a tüneteket, a pasi pedig a diagnózist és hogy milyen alkatrészt vegyen, és azt hogyan cserélje ki. Vagy melyik részt kell megnézni / meghúzni / visszaakasztani / kipucolni, stb…. imába foglaltuk a nevét.

 3. Cserke szerint:

  @”saját levében” legközelebb talán árnyald neki, az ő életével is mi minden történhet és esetleg kicsit lengetheted a jó kis húsklopfolódat közben, kicsit sem célzatosan.

 4. Cserke szerint:

  @Moha, azért egyik sem egy Tiffany torta :)

  Az ilyen jóféle népeket kellene valami nyilvántartásban összegyűjteni, a többi meg mehetne pályát módosítani. Vagy akárhová:)

 5. Moha szerint:

  Cserke az ember neve aranykeretben, glóriával a feje fölött szerepel a férjem telefonjában és az én noteszemben is:)))

 6. piszke szerint:

  Ilyen mosogatógépszerelőm nekem is lett.Miután többen közölték,hogy csak úgy javítható a súlyos baj, ha a 80 kilós, beépített gépet kiszereljük és elautóztatjuk a különféle, közelebbi és távolabbi városokba, fél évig reménytelenül mosogattunk.Majd megkaptam egy telefonszámot, és a vonal túlfelén elnézést kértek, hogy nem tud azonnal kijönni mert épp kéthetes szabadságra indul, de ha memondom a márkát és hogy hogy jelentkezett a hiba, talán tud segíteni. Egy gombot kellett hosszan megnyomnom ( ez nem a bekapcsoló volt, félreértés ne essék) és azóta is megy a masina gond nélkül…csodák pedig vannak!

 7. Cserke szerint:

  @Moha, nálunk a fűtésszerelők voltak így megbecsülve, csak a glóriát hagytuk le :)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .