Madáretető

Kedvelt bejegyzések

4 hozzászólás

 1. Kósa Gabriella szerint:

  Nagyon gondos vagy! Jó volt olvasni, köszönöm!

 2. Húú, nagyban toljátok! Helyettük is köszönjük!

 3. Edina szerint:

  Nagyon jó volt. Gondolkodtam, hogy hobbi vagy igazi ornitológus vagy?
  Erről meg egy utazós sztori jutott eszembe…. egy olyan szálláson voltunk, ahol a környéken nem volt semmi. Kora este már nem volt közvilágítás se, így, hogy legyen program, a szálláson jelentkezhettünk közös főzésre, amit aztán megettünk együtt. Vacsora közben egy angol bácsival beszélgettünk, aki egyedül utazott, annak okán, hogy nyugdíjas lett, és ezt ezzel az úttal ünnepli egy hónapon keresztül. Azért oda, mert Ő hobbi ornitológus volt, és ott pont élt egy endemikus madár amit már nagyon régóta látni szeretett volna. :)

 4. Cserke szerint:

  Egyszerűen csak jobban érzem magam, ha találnak enni, nagyon rossz éhezni és fázni is, bármilyen lényről legyen szó. Amúgy is hihetetlen számomra, hogy egy egy deka körüli kismadár, mint pl. a kék cinege, azokkal a kis cérna lábaival, képes túlélni egy mínusz tízfokos éjszakát.
  Érdekes megfigyelni őket, pl. nagyon sokáig láttam egy zöldikét, akit a verebek örökbe fogadtak, velük evett, fürdött.
  Voltunk egyszer olyan helyen, ahol a teraszon reggelizve karnyújtásnyira nyüzsögtek körülöttünk a madarak. A legnagyobb élmény az volt, amikor a kardinálispinty a kezemből ette a banánt. Gyönyörű madár :http://www.panoramio.com/photo/50644712

  Edina, tetszik a sztorid, jó lehet arrafelé nyugdíjasnak lenni…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .