Ózöldfenyő. Megint

Kedvelt bejegyzések

18 hozzászólás

 1. Judit szerint:

  Honnan van? Lehet emailben is, ha itt nem reklámozhatsz esetleg és akkor egy füst alatt meg is nézheted a McFerrin-t amit küldtem a múltkor :-)

  Boldog karácsonyt kíván egy szintén inaktív blogger

 2. Jujjj, bízzunk benne hogy ez csak egy humoros poszt, ami semmilyen viszonyban nincs a valósággal.
  Ha mégis, akkor legalább egy fenyőillatú sprayre ne sajnáld a pénzt, hogy teljes legyen az élmény. És vigyázz, állítólag ha rosszul rakja össze az ember a műfát, megeshet hogy lefelé lógnak az ágai, mint egy gigantikus szúrós esernyőnek!

 3. lorien szerint:

  Hmm, én még kitartok, konokul veszem a vágott fenyőt, az illata az kell. Az idén is végigszenvedem :)
  Végre írtál valamit, ennek örülök, nem csodálom, hogy a jelszó feledésbe merült :D

 4. zsuzska szerint:

  Hát, a műfa teljesen jól hangzik. (hozzáteszem engem 13 évesen a szüleim elküldtek, hogy válasszam ki a fát a fenyőfásból, amit majd kivágnak nekem, meg hazahoznak. Elmentem. Azóta nincs karácsonyfánk)
  Az illatot meg tudja három fenyőág is.
  Nagyon boldog karácsonyt.

 5. Cserke szerint:

  S.L., ez a tényvalóság. Kertből lesz fenyőág, illat gyanánt, hogy valami mégis.
  Hős tökéletes puzzlemester, félkézzel összerak, közben talán még fütyörészni is fog.
  No pasaran!
  Mármint a fenyőárusok.

  Lorien, megoldjuk, lesz illat is. Én meg egészen jól barátkozom vele.
  Olyan széééép zöld:D
  És egy helyes vagy. Ha nem tudnád még.

  Zsuzska, ugyehogyugye?!
  Azért annyira nem hangzik jól, de meglepően rugalmas igyekszem lenni.
  Még azt kellene kitalálni, hogy a zöldségnek bizonyítottan ne legyen rossz, hogy énmiattam leszedik, a többit majdnem kipipáltam.
  És nagyon boldogot, viszont.
  Örültem.

  Ööö, esetleg valaki aki freeblogos szintén, meg tudná mondani, hogy muszáj-e reklámnak lennie? Itten.

 6. Muszáj. Ez a jutalmuk azért, hogy elrekkentik a posztokat hónapokra visszamenőleg. A bejegyzésen amúgy jót nevettem, annak ellenére, hogy második éve magamra vállaltam a fenyőfa vásárlásának ódiumát. Azóta nincs veszekedés, ajtócsapkodás, csak van szép fa, súlyosan lejjebb hazudott ár és nyugalom, no meg béke:) A befaragáskor pedig nagyon el vagyok foglalva a főzéssel, úgyhogy immunis vagyok a káromkodásokra. Boldog karácsonyt!

 7. 74600 szerint:

  [Éva](#11830078) , értem így mostmár, köszi. Azt nem mondom, hogy örülök, mert én még ott tartottam, hogy lehet választani, hogy reklámolok-e.
  De ne ugráljon, aki ennyire nincs képben, ugye.

  Nálunk nem volt különösebb feszültség ilyesmik miatt, pasi is csöndben faragott:) Csak az összes többi bajom, ami volt ezzel a fás dologgal, az aggasztott. De már múlik.
  Súlyosan lejjebb hazudott, ez tetszik:D
  Boldog karácsonyt viszont!

 8. chilii szerint:

  Szijjja Drága! Reggel munkába jövet azon morfondíroztam, hogy mi legyen szenteste a köret, amit előre elkészíthetek, hogy anyóstól hazaérkezvén, könnyűszerrel tállalhassam az itthoni vacsorát, és elsőre Te jutottál az eszembe, meg a krumpli salátád, amit egyszer már teszteltem az egész irodán! Amint ideértem, berúgtam a gépet, és idenavigáltam hozzád! Abban nem is reménykedtem, hogy írást is találok :) Boldog karácsonyt kívánok nektek, és remélem Gombszeműék is jól vannak!

 9. 171949 szerint:

  Jaj, de megijedtem, hogy becsukod a blogot. Huhh. Mert ha mostanában kb. féléves gyakorisággal is, de örülök, ha olvashatok valamit tőled. (Mondjuk én sem voltam sokkal aktívabb az elmúlt évben.)

  Mindenesetre szép karácsonyestét a műfenyő alatt! (Nekünk négy éve az van, közben lett hozzá gyerek is, és még nem látszanak rajta a súlyos elnyomás és derékba tört gyermekkor jelei emiatt.)

 10. Cserke szerint:

  Halihó:) Ez vicces ám. Tegnap este a puha mézesed sütöttem (egy kis hókiflivel karöltve). És ma meg mit látok itt? Téged:)
  Nagy elmék, ugye, ha találkoznak.

  Én viszont nálad még mindig csak a nagyon régit találtam :( Én vagyok az utolsó, aki szemedre vethetne, de azért ejnyeejnye.

  Jól vagyunk, köszi, remélem, nálatok is minden rendben és boldog karácsonyt viszont!

 11. Cserke szerint:

  Nahát, nagyon örülök mindenkinek, de egy helyesek vagytok hogy erre jártok, az összes tények dacára:)

  Szia Pommepomme! Elkapott a gépszíj, csak másfelé:) Te meg, gondolom, csemetézel inkább, blogírás helyett:)
  Mindenképp megnyugtató, hogy nem látszik a kislányodon semmi negatív behatás a műkarácsonyfa miatt, bár erre akár fogadni is mertem volna:)
  Nagyon szépet nektek is!

 12. 171949 szerint:

  Az hagyján, hogy csemetézek, de a Csemete elkezdett bölcsibe, én meg munkába járni, amit mindannyian nagyon szeretünk (mármint ő a bölcsit, én meg hogy kiszabadultam itthonról), de azért fárasztó.

  Kösz a mai posztot is, jókat kacagtam magamban. :)

 13. Vesta szerint:

  Én azt nem tom, hogy nálam mér nem lehet kommentelni, de nagy szerencse, hogy itt meg lehet. Mert ezt a bejegyzést teljesen jól megírtad! Én már három éve gondolok legvadabb álmaimban a műfenyőre, viszont nálunk a gyerek erőteljesen tiltakozik. De minden úgy igaz,ahogy ide bejegyezted.
  Ha pedig a szusszanástól több időm lesz, máris írok neked levelet, ezúton pedig boldog ünnepeket kívánok nektek!

 14. 74600 szerint:

  [pommepomme](#11835161) , az húzós…Leányzó tündéri egyébként és elképesztő haja van:)

 15. 74600 szerint:

  [Vesta](#11836250) , de most tényleg, nekem miért nem lehet, amikor akartam, aztán más meg tudott.
  Így történelmileg visszatekintve, nem látok bántódást senkit sem, amit a műfa okozott volna, elég jól is néz ki, ahogy szoborként álldogál. Csak az a kazalnyi igazi hullik, amit gondosan elhelyeztem számos helyre, a fíling okán.
  Csak csendben mondom, nincsenek köztünk erős érzelmi szálak.
  Boldogot viszont, így utólag is és előre is.
  Örülni fogok neki, ha kicsit több szusszanásnyi időd lesz.

 16. chilii szerint:

  BUÉK! Remélem négylábúak túlélték a szilvesztert! Blog költözik, és amint Lorien kollégával megálmodjuk az új színes szélesvásznú álomkabátot, íródni is fog ;)

 17. 74600 szerint:

  [chilii](#11851138) BÚÉK viszont, köszi:) Jól vannak, tudod, ezek olyan elkényeztetett szobakutyák, ha ahhoz van kedvük.
  Ugye nem a bloghura, ugye nem? Hogy akkor nálad se tudjak megint szólni. Ó, egy olyan színes izé rám is rám férne, bár énbelém kár:)
  Szóval csak kapjátok össze magatokat hamar, várom!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .