Ajándékötlet (nem csak) karácsonyra 3.

Kedvelt bejegyzések

6 hozzászólás

 1. Judit szerint:

  Mi most fogjuk megpróbálni a Ki nevet a végén-t, elvileg már tudnak hatig számolni a dobókockán, kíváncsi vagyok sikeres lesz-e. De én már azt várom amikor végre megtanítom őket kanasztázni. Máig emlékszem arra a boldogságra amikor a nagyim és a két barátnője először bevettek negyediknek a játékba…

 2. piszke szerint:

  Nálunk az Alhambra és a Stratego a favorit, bár általában vádaskodásokba és vitákba torkollik :DD, amit csak egy újabb kör tud levezetni, hogy azután kezdődjön minden elölről.
  Helyben nálunk van egy király játékbolt, ha erre járnál, a Posta mögött. Csupa kreatív, a piacon eddig ismeretlen logikai cucc, kézműves kidolgozás, egymás kezéből tépi ki a család, nagymamák, uncsitesók…

  És a tulajok is hozzáértők! Én mostanában csak ott vásárolok. Még van is egy köröm ott holnap.

  http://www.varazsvar.hu.

 3. 74600 szerint:

  @Judit, tényleg, Ki nevet a végén, azt el is felejtettem, bár őszintén szólva inkább a nagy hisztikre emlékszem, amikor nem ő nyert…
  És a kanasztát is jól elfelejtettem már, pedig gyerekkoromban mennyit játszottunk és hogy szerettem.
  Mostan meg römizünk, rablósat, vérremenően:)

 4. 74600 szerint:

  @piszke, Alhambra tényleg jó, másikat nem ismerem. A mellékes cirkuszolást kihagytam, meg azt is, hogy vannak felnőtt játékosok (nem a családból), akik nem tudnak veszíteni, ez sokszor eléggé vicces:) Naná, hogy élethalálharc van nálunk is:)

  Az a bolt jó lehet, ha arra járok, majd megnézem, bár most már nálunk inkább a nem gyerekeknek való játékokra van kereslet.
  Meg a süthetőpapírosba is beugrok, ha megmondod, hol van.

 5. piszke szerint:

  A papírbolt a MOL kút mögött!

  És ez az!! A játékboltban 0-99-ig vannak játékok, és főleg a logikaisak alázóak mondjuk 12 évessel való küzdelemben, és a házastársi vitáknak és csúfolódásoknak is kiváló melegágya. Abalon, Quoridor és ezeknek a gyártóitól bármi inkább kamaszkortól való, vagy 6éves zseniknek.

 6. 74600 szerint:

  [piszke](#11042155) , na majd talán jövőre megnézem, ha máskor nem, a menetrendszerű botanikuskertezéssel egybekötve.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .