Csokis babka kovászosan
Még nem jöttem rá, hogy mit kellene kitalálnom, hogy minden nap süthessek kovászos kenyeret, annyira szeretem csinálni, de sajnos a...
gasztro, állatok, utazás…időnként meg csak úgy jár a szám…
Még nem jöttem rá, hogy mit kellene kitalálnom, hogy minden nap süthessek kovászos kenyeret, annyira szeretem csinálni, de sajnos a...
Ha egy hónapja valaki azt mondja, gasztro témájú bejegyzést írok még az idén, kikacagom.Aztán tessék. Az van, hogy minden nap...
Nekikezdtem a tavalyi dolgok összeszedésének aztán meg is feneklettem. A rossz dolgokat nem akarom magam után húzni idénre, a legjobbak...
Nem, nem valami török dolog. Úgy vagyok vele, ahogy a nagy tanító Terry Pratchett könyvében: jágcát akajok. Igaz, ő azért...
Harmadszorra is másképp. Ugyan a receptet igyekszem követni, de minden alkalommal másfajta alapanyagokból sikerül másmilyenre. Jó volt mind és tanulságos....
Mennék vissza már holnap, enni az eredetit. Akár dobozból is. De ehelyett inkább harmadik hete nyavalyás vagyok, mindennel le vagyok...
Egészen korrekt kis kovászos kenyereket sütök ha éppen úgy alakul, még mindig a szőlős kovásszal. Az azért megvan, hogy bőven...
Persze megkóstoltuk a snapszot, ha már az őshazájában jártunk. Nagyon kedves vendéglátóink voltak, akik az első reggel, mikor meglehetősen hidegre...
Piknikezni jó dolog. Tudja ezt alighanem Gourmandula is, ezért választotta ezt a mostani VKF! témájának. Persze piknikezni főleg jó időben...
Megtaláltam! A scienzavegetariana oldalon és nagy nehezen ki is bogoztam magyarul hogyan kellene megsütni, bár a rózsaszirmok értelmezésével volt egy...
Legutóbbi hozzászólások