A kis fülesbagoly

Kedvelt bejegyzések

4 hozzászólás

 1. Ilike szerint:

  Azt is írd még hozzá légyszi’, hogy védett (gyakorlatilag semmilyen) madarat nem tarthat otthon “csak úgy” valaki, hiába fióka, sérült vagy egyéb baja van, a helyileg illetékes Nemzeti Park Igazgatóságnak, illetve Természetvédelmi Őrszolgálatnál jelezni kell, és intézkednek az elszállításról, amilyen gyorsan tudnak. (Védett állat tartása engedélyköteles stb.)

 2. Cserke szerint:

  Ilike, te már megírtad, köszi a kiegészítést. Örültem volna, ha azt is megírod, hol lehet mihamarabb jelezni ilyesmit, mert a hortobágyi dokin kívül senki nem vette fel a telefont péntek délután, pedig hogy örültem volna neki.

 3. Tóthné Nagy Zsuzsanna szerint:

  Boldogan olvastam soraitokat.Köszönöm az élményt! És a hasznos tudnivalókat. Igen ritka -szerintem- az ilyen felelősségteljes, szívbéli madár-, állatbarát. Sajnos, többen különösen rosszul állnak ehhez a témához. Én azt tapasztalom, kár! Míg a megértő, lelkes állatszerető emberek kitartóan kedvesek a “másik oldal” felé, addig van remény arra, hogy egy olyan tényezőt tudjunk magunk mellett, ami lelkünknek és szívünknek sok kellemes percet, élményt nyújt(-hat).
  Minden jót a rigók, és társaik üdvözítő dallamaik mellett.

 4. Cserke szerint:

  Nekem nagy élmény volt összeismerkedni egy ilyen bátor kis lénnyel. Utána még néhányszor érdeklődtem, mi van vele. Szépen fejlődött és kirepült amikor eljött az ideje, úgyhogy nem volt hiába a mentőexpedíció :) Minden jót viszont, örülök hogy erre jártál :)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .